Ons Concept

Seafood Restaurant:
E-crab

In ons seafood restaurant kunt u genieten van een Amerikaans dinerconcept: Seafood Boil. Hierbij worden de zeevruchten geserveerd op tafel MAAR zonder bord. De tafels zijn bekleed met papier en de maaltijd wordt hierop een unieke manier geserveerd. Het wordt namelijk uitgegoten uit een grote metalen pot. E-Crab biedt een leuke interactieve eetervaring dat mensen samenbrengt door een gedeelde liefde voor lekker eten.

De zeevruchten worden voorbereid en in een zak gestopt samen met de saus. De zak wordt dan geschud om de saus goed te verdelen. De zak wordt dan gezamenlijk met een metalen emmer naar de tafel gebracht. De zak word geleegd op een de tafel (die gedekt is met papier) en daarna wordt het gerecht met de hand gegeten. Naast de seafood boils hebben wij ook grill spiesjes, deze zijn voorbereid met een chineze kruidenmix die is samengesteld door onze eigen chefkok. Daarnaast hebben wij ook andere gerecht die ook met de hand kan worden gegeten. De reden voor deze unieke eetervaring, is om een gezellig sfeer te creëren tijdens het eten.

De menu kaart is verdeelt in verschillende groepen: soep, grillspiesjes, seafood boil (menu’s), snacks en dessert. De seafood boil menu’s zijn een combinatie van de volgende ingrediënten: krab, garnalen, krabpoten en andere schaaldieren van de grill. Mocht u nieuwsgierig zijn naar de uiteindelijke inhoud, kunt u deze vinden op onze home pagina en in de navigatiebalk boven.